Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، مرکز برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نظام موضوعات توسعه دریا را در دو بعد سخت و نرم به تصویب رساند. بر این اساس مسئولیت تدوین و محوریت نظام موضوعات در حوزه سخت شامل: پیشرانه ها و روباتیک دریایی، توسعه مواد پیشرفته و سازه‌های دریایی، آب و نیرو از دریا، شناورها و تجهیزات سطحی، اثر سطحی و زیر سطحی به واحد تهران شمال و محوریت نظام موضوعات حوزه نرم شامل: صنایع شیلات، فناوری و سلامت دریا، توسعه سواحل و جزایر، محیط زیست تالاب ها، دریانوردی و اقیانوس شناسی، مدیریت، حقوق و اقتصاد دریا به واحد استان هرمزگان واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر این گزارش، دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال با هماهنگی مرکز برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و با همکاری واحدهای استان های ساحلی و دانشگاه آزاد استان قزوین در ماه های اخیر به تدوین کتاب های نظام موضوعات دریا پرداخته و حاصل این تلاش تدوین 10 عنوان کتاب نظام موضوعات حوزه دریا بود که در اجلاس اخیر رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رونمایی شدند.

کامران لاری، رئیس میز توسعه دریای دانشگاه آزاد اسلامی، در توضیح طرح توسعه دریا و نقش واحد تهران شمال در این خصوص گفت: با توجه به اینکه دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال از باسابقه ترین دانشکده های کشور در این حوزه بوده و از ظرفیت بالای علمی و پژوهشی در حوزه علوم دریایی برخوردار است، محوریت همکاری این برنامه مهم علمی با هماهنگی مرکز برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بر عهده واحد تهران شمال قرار گرفت.

لاری با اعلام این موضوع که استان های گیلان، گلستان، مازندران، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، قزوین ، تهران و سازمان صنایع دریایی کشور نیز در این حوزه فعالیت دارند، گفت: واحد تهران شمال در این طرح در چندین حوزه به عنوان مجری مستقیم و در سایر حوزه ها به عنوان همکار فعالیت می کند.

وی اظهار امیدواری کرد که انشاء الله در آینده نزدیک شاهد افتتاح مرکزمطالعات و نوآوری های دریایی دانشگاه آزاد در ساختمان زعفرانیه در محل دانشکده علوم وفنون دریایی فعلی باشیم.

حمیدرضا خالدی، رئیس واحد تهران شمال نیز درخصوص برنامه های علمی در دست اقدام واحد تهران شمال در این حوزه گفت: بارگذاری نظام موضوعات احصاء شده در سامانه پایش، اتصال سامانه پایش به سامانه پژوهشیار، ورود اساتید و دانشجویان به سامانه پایش، عملیات اجرایی، به اشتراک گذاری نتایج، تجاری سازی و نهایتا فراهم سازی بسترهای لازم (سراهای نوآوری) از برنامه های پیش روی این واحد دانشگاهی در اجرای برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.

خالدی با اشاره به اینکه میز توسعه دریا در 26 آذر ماه سال 96 در واحد تهران شمال افتتاح شده است، ادامه داد: خوشبختانه برنامه علمی توسعه دریا، که با استقبال گسترده اعضای هیات علمی دانشکده علوم و فنون دریایی واحد تهران شمال مواجه شد این دانشکده را که اولین دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد کشور می باشد، از امکان ایجاد حالت رکود و یاس و رخوت علمی-پژوهشی جلوگیری کرده و ظرفیت های بالای علمی، پژوهشی این دانشکده را فعال کرده است و ما امیدواریم که به زودی شاهد اثرگذاری فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی این دانشکده بر حوزه های علمی، توسعه ای، اقتصادی و مدیریتی در بحث حفظ و بهره برداری از منابع دریایی کشور باشیم.

وی در پایان گفت: ضمن دعوت از سایر استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها برای مشارکت در این برنامه علمی لازم است از حمایت های بی دریغ و مدبرانه ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت پژوهش و فناوری، رئیس دبیرخانه برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و نیز همت و مساعی استادان پرتلاش واحد تهران شمال در کمیته های علمی و اجرایی برنامه علمی این واحد دانشگاهی خصوصا آقای لاری، ریاست محترم میز توسعه دریا، ریاست محترم دانشکده علوم و فنون دریایی، نمایندگان محترم سازمان صنایع دریایی و همه عزیزانی که در تهیه، تدوین و تنظیم این آثار همت کرده و نقش داشته‌اند، تشکر و قدردانی کنم.

انتهای پیام /

297 / 167 #نظام‌موضوعات‌توسعه‌دریا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای یزد، جواد محجوبی در نشست با صنایع مشمول، با بیان اینکه ۳۱ واحد صنعتی و معدنی دارای ۳۱ منبع آبی در استان شامل اجرای بند ع تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ می شوند، گفت: صنایعی که مصرف آب آنها از منابع آبی سطحی یا زیرزمینی بالای ۱۰ لیتر بر ثانیه، معادل ۳۰۰ هزار متر مکعب در سال است، باید از منابع آبی جایگزین استفاده کنند.

وی افزود: حجم آب آزاد شده این صنایع معادل یک سوم حجم آب مصرفی کل صنایع استان است و با توجه به اعلام وزارت نیرو، بسیاری از این صنایع مشمول باید تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ از آب غیر متعارف استفاده کنند.

این مسئول اضافه کرد: آب غیرمتعارف شامل پساب و آب دریا است و تعداد اندکی از صنایع که امکان بهره مندی از خط اول انتقال آب خلیج فارس در کمترین زمان ممکن را داشتند، در پایان اسفندماه سال گذشته، آب متعارف آنها از مدار مصرف خارج و از آب دریا بهره مند شدند.

محجوبی تصریح کرد: حجم آب آزاد شده به سایر واحد های صنعتی اختصاص نمی یابد، آزادسازی آب حاصل از بازتخصیص تنها با هدف مصرف در بخش شرب و بهداشت و کمک به تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی صورت می گیرد.

کد خبر 6092266

دیگر خبرها

  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است